Vehon Citroën-, DS- ja Peugeot -huoltopalvelut siirtyvät Bassadone Automotive Nordicille 31.7.

Veho ja Bassadone Automotive Nordic ovat sopineet, että Veho Oy Ab:n Koivuhaan Citroën-, DS- ja Peugeot-asiakkaita palvelevan merkkihuollon huoltotoiminnan liiketoiminta siirtyy Bassadone Automotive Nordiciin kuuluvan Automyymälä Helsinki Oy:n (Autoverkkokauppa.fi) palvelukseen.

Liiketoimintakaupassa Bassadonelle siirtyvät niin nykyiset Citroën-, DS- ja Peugeot-huoltotoiminnot kuin huoltotoimipisteen kaikki neljä pitkäaikaista ja kokenutta merkkihuollon ammattilaista. 

Liiketoimintakauppa vahvistaa Autoverkkokauppa.fi:n huoltokapasiteettia ja erityisesti kaupasta hyötyvät Citroën-, DS- sekä Peugeot-asiakkaat, joita voidaan nyt palvella tutulla ammattitaidolla mutta entistäkin tehokkaammin. Kaikki kolme automerkkiä ovat viime vuodet kasvattaneet markkinaosuuttaan. Petikon toimipiste sijaitsee Kehä III:n varrella, vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Koivuhaasta.

Autoverkkokauppa.fi palvelee Citroën-, DS- ja Peugeot- asiakkaita niin huolto- kuin varaosatarpeissa Vantaan Petikossa osoitteessa Kaakelikaari 6. Samasta osoitteesta löytyvät Autoverkkokauppa.fi:n Citroën- ja Peugeot-myymälä sekä eksklusiivinen DS Store Helsinki. 

Veho Koivuhaan piste palvelee 31.7. asti. Elokuun alusta alkaen huollon ajanvaraukset puhelimitse 020 799 7870, sähköpostilla huolto.petikko@autoverkkokauppa.fi tai verkossa.