Veholle Great Place to Work -sertifikaatti neljässä maassa

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että Veho on saanut Great Place to Work -sertifikaatin Suomeen, Latviaan, Liettuaan ja Ruotsiin! Upea tulos kertoo siitä, että olemme yhdessä onnistuneet luomaan työympäristön, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja tyytyväisyys ovat keskeisiä tavoitteita.

Vuoden 2023 Great Place to Work -kyselyyn vastasi huikeat 86 prosenttia Vehon työntekijöistä. Tulokset ovat parantuneet vuosi vuodelta, mikä osoittaa sen, että työ aiemmista kyselyistä havaittujen kehityskohteiden eteen on tuottanut tulosta.

Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään johtamiseen, ja sen kehittämiseksi Veholla tehdään paljon töitä. Vehon johtajuuspisteet ovatkin nousseet 78 prosenttiin viime vuoden 75 prosentista.

Vehon kokonaisluottamusindeksi vuonna 2023 on 71 prosenttia, mikä on 2 prosenttiyksikköä enemmän kuin vuonna 2022. Parhaat tulokset Veho sai seuraavilta painopistealueilta: oikeudenmukaisuus, suora esimiesjohtaminen, läheisyys, vieraanvaraisuus, toveruus, henkilökohtainen työ, yhteisö, yrityskuva, sitoutuminen, ylpeys, välittäminen, johtajuuskäyttäytyminen, oikeudenmukaisuus ja pätevyys.

Korkeimmat tulokset yksittäisissä väitteissä (86—90 %) Veho sai siitä, että työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai iästä riippumatta, työpaikka on fyysisesti turvallinen ja työ joustaa elämäntilanteiden mukaan.

"Olemme innoissamme saadessamme Great Place to Work -sertifikaatin neljään viidestä toimintamaastamme. Tämä saavutus kertoo siitä, että olemme onnistuneet luomaan inspiroivan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme. Kiitos kuuluu kaikille veholaisille, joiden arvokas panostus näkyy näissä tuloksissa", kertoo Veho Groupin toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

Me Veholla jatkamme työtä parantaaksemme työympäristöämme entisestään ja kiitämme kaikkia työntekijöitä tästä hienosta saavutuksesta.