Veholle Great Place To Work -sertifikaatti

Veho on saanut Great Place To Work® (GPTW) -sertifikaatin ensimmäistä kertaa kaikissa toimintamaissaan: Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Vuoden 2022 sertifioinnissa mukana olleet kaikki viisi Veho-konserniin kuuluvaa maata ylittivät GPTW-sertifioinnin kansalliset keskiarvot.

”Olemme kiitollisia ja onnellisia tuloksesta. Olemme tehneet määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti työtä Vehon työilmapiirin ja -kulttuurin eteen, ja se näkyy sertifioinnin tuloksissa. Sertifiointi kertoo sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme, että arvostamme suuresti työntekijöidemme hyvinvointia ja haluamme tarjota hyvät ja luotettavat työskentelyolosuhteet”, sanoo Vehon henkilöstöjohtaja Susanna Kohisevankoski.

Great Place To Work on maailmanlaajuinen sertifiointiohjelma, joka antaa tunnustusta yrityksille myönteisestä, luottamukseen perustuvasta työpaikkakulttuurista.

GPTW-mallissa hyvä työpaikka rakentuu viidestä osa-alueesta:

 

  • uskottavuus
  • kunnioitus
  • oikeudenmukaisuus
  • yhteishenki
  • ylpeys.

Sertifiointi kertoo työpaikkakulttuurista ja ilmapiiristä

Näiden osa-alueiden toteutumista Great Place to Work mittaa perusteellisella työpaikkakulttuurin ja -ilmapiirin arvioinnilla. Sertifiointiin sisältyy kattava henkilöstökysely sekä yrityksen toimintatapojen ja käytäntöjen auditointi.

Great Place to Work -sertifiointi perustuu Trust Index© -henkilöstökyselyyn, jossa työyhteisön ilmapiiriä arvioidaan kaikkiaan 15 kriteerillä. Kyselyssä Veho sai korkeimmat pisteet työyhteisön reiluutta ja sekä ammattiylpeyttä mittaavissa kategorioissa.

”Vehon tavoitteena on olla johtava autoalan toimija työntekijöiden viihtyvyydessä ja hyvinvoinnissa vuoteen 2025 mennessä. Tätä päämäärää silmällä pitäen GPTW-sertifikaatti kertoo onnistumisten lisäksi, missä Veholla on parannettavaa. Jatkossa kiinnitämme entistä enemmän ja systemaattisemmin huomiota yhteistyön, toisten työntekijöiden tukemisen ja yleisen luottamuksen ilmapiirin rakentamiseen”, Kohisevankoski linjaa.

 

Great Place To Work on maailmanlaajuisesti toimiva tutkimus- ja konsultointiyritys. Great Place To Work tekee vuosittain työntekijätutkimuksia 10,2 miljoonalle työntekijälle yli 10 000 organisaatiossa 97 maassa. Vuodesta 1992 Great Place To Work on tutkinut yli 100 miljoonaa työntekijää.

 

Lisätietoja:

Veho Head of Communications Johanna Klemetti, puh. 040 704 1148, johanna.klemetti(at)veho.fi

Veho People and Culture Director, Susanna Kohisevankoski, puh. 040 701 5375, susanna.kohisevankoski(at)veho.fi