Veho keskittää pääkonttoritoiminnot lentokentän viereen Aviapolikseen

Veho HOTT

Vehon pääkonttori muuttaa maanantaina 2.3.2020 HOTTiin (House of Travel and Transportation) osoitteeseen Tietotie 9. Veho on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen yli 3000 m2 tilasta.

”Halusimme tuoda eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitsevat konsernitoiminnot saman katon alle. Muutto tukee yrityskulttuurin kehittämistä ja mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön eri toimintojen välillä. Uusissa tiloissa meillä on erinomaiset edellytykset oppia ja jakaa parhaita käytänteitä yli organisaatiorajojen, kertoo Vehon henkilöstöjohtaja Minna Koisti.

Muutossa on kyse laaja-alaisesta työympäristömuutoksesta, jossa tila-ajattelu laajentuu pelkistä tiloista koko toimintaa koskevaksi muutokseksi.

”Onnistunut työympäristön muutos luo mahdollisuudet hedelmälliselle yhteistyölle, mutta tukee myös erilaisten yksilöiden tarpeita”, kuvailee Koisti muuton taustoja.

Vantaan Tietotie 9 on valmistunut 2013, ja sillä on Leed Platinum-ympäristöluokitus. Kiinteistön palvelut sekä pysäköintimahdollisuudet ovat alueen parhaat. Kiinteistöön on myös rakentumassa kattavat latausmahdollisuudet hybrideille ja sähköautoille.

Uuden tilan sisustussuunnittelusta on vastannut Sisustusarkkitehtitoimisto Gullstén & Inkinen Oy.

”Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli suunnitella Veholle modernit uudet tilat. Veholaiset pääsivät osallistumaan aktiivisesti yhteisten uusien tilojen suunnitteluun erilaisissa työpajoissa.

Rakennuksen arkkitehtuuri muodostuu kolmesta eri siivestä. Vehon kerroksen kolmen siiven teemat löytyivät luontevasti Mercedes-Benzin tähtisymboolin kolmesta sakarasta: maa, ilma ja vesi. Teemoilla kohteeseen tuotiin kolme erilaista, kiinnostavaa ilmettä.

Kalustehankinnoissa pyrittiin hyödyntämään mahdollisimman paljon olemassa olevia kalusteita, joita täydentämään valittiin ajattomia klassikoita. Suosimme valinnoissa uusio- ja kierrätysmateriaaleja”, kertoo Gullstén & Inkisen sisustusarkkitehti Karolina Svahn.