Vehon uusi Mercedes-Benzeihin keskittyvä vauriokeskus Vantaalla starttasi toimintansa

Veho on avannut uuden vauriokeskuksen maaliskuussa 2023 Vantaan Ylästöön, Kehä 3:n ja lentoaseman välittömään läheisyyteen. Keskus on ensimmäinen, jossa korjataan kaikki Mercedes-Benz-ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Pohjoismaiden suurimmassa Mercedes-Benz-ajoneuvoihin keskittyvässä vauriokorjaamossa korjaustoiminnasta vastaa yli 60 huollon ja kunnossapidon ammattilaista.

”Vauriokeskuksessa asiakkaamme voivat korjauttaa kaikki vahingot ilkivaltanaarmuista tuulilasin vaihtoihin, ja aina mittaviin korinoikaisuihin saakka. Kaikki työvaiheet hoituvat saman katon alla, jolloin vältämme auton turhaa liikuttelua eri toimijoiden välillä. Tämä puolestaan tehostaa korjausprosessia ja lyhentää korjausaikaa”, kertoo Vehon huoltojohtaja Mauri Keskinen.

Yli 5000 m2 kokoisen vauriokeskuksen suunnittelussa on huomioitu huollon ammattilaisten kokemukset niin työntekijöiden kuin asiakkaiden tarpeisiin liittyen. Keskuksen tilat sekä laitevalinnat on tehty Vehon henkilökunnan osaamiseen, ammattitaitoon ja palautteeseen perustuen.

”Uuden keskuksen suunnittelussa lähtökohtana oli, että saamme korjaukset tehtyä nopeasti ja laadukkaasti. Ajoneuvojen tekninen kehitys ja uudet käyttövoimat vaativat entistä enemmän erityisosaamista. Erinomaisten puitteiden lisäksi meille on kunnia-asia, että henkilöstömme osaaminen on huipputasolla. Siihen panostamme jatkuvasti”, Keskinen kertoo.

Palveluiden helppous ja saatavuus niin fyysisesti kuin digitaalisesti, on huolto- ja korjauspalveluissamme kriittinen menestystekijä.

”Haluamme, että palvelumme on asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman sujuvaa. Meille riittää esimerkiksi, että asiakas lähettää vahinkotiedot ja kuvat vahingosta, ja kuvien lähetyksen jälkeen olemme yhteydessä korjausajan merkeissä. Toki meille saa mieluusti tulla myös paikan päälle”, Keskinen jatkaa.

Ympäristöystävällisyys on yksi Vehon keskeisistä tavoitteista ja aiomme olla Suomen toimintojen osalta täysin hiilineutraali jo vuoden 2023 aikana. Myös vauriokeskuksen suunnittelussa on otettu huomioon kestävä kehitys. Kiinteistössä hyödynnetään tulevaisuudessa aurinkopaneeleita ja muita ilmastopositiivisia ominaisuuksia. Lisäksi korjaamon tuottamasta jätteestä voidaan kierrättää jopa 60 %.

Palvelemme henkilö- ja pakettiautokorjauksissa myös Veho Olarissa ja Veho Herttoniemessä. Yhteyden vahinkotarkastajaan saa varaamalla tarkastusajan verkosta, soittamalla tai poikkeamalla edellä mainituissa toimipisteissä.