Laskutusosoitteet

Veho-konserniin kuuluvien yritysten laskutusohjeet

Vastaanotamme vain verkkolaskuja. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajien verkkolaskuportaalia. Palveluun rekisteröidytään osoitteessa: https://portal.basware.com/open/VehoKonserni

Laskut kiertävät meillä nopeammin, kun laskussa on virallinen laskutusosoitteemme sekä siitä käy selvästi ilmi tilaajan nimi, toimittajan virallinen nimi sekä osoite ja muut viitetiedot (Y-tunnus, OVT-tunnus/verkkolaskuosoite, välittäjätunnus). Laskulla tulee olla aina viitteenä tilaajan nimi ja toimipistetieto. Liitteet toimitetaan ensisijaisesti laskun mukana. Jos liitteitä ei voida toimittaa laskun mukana, ne tulee lähettää pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen ostolaskut@veho.fi Sähköpostiviestistä tulee käydä ilmi mihin laskuun ko. liitteet kuuluvat.

Pyydämme huomioimaan, että käsittelemme vain oikeilla tiedoilla tulleet lasku. Virheelliset ja puutteelliset laskut reklamoidaan korjauksia varten. Myöskään sovittu maksuaika ei kulu, ennen kuin olemme vastaanottaneet oikeilla tiedoilla olevan laskun.

 

Taloushallinnon yhteystiedot laskuihin liittyvissä asioissa:

 

Ostoreskontra
p. 010 569 2424
ostolaskut@veho.fi

 

Myyntireskontra
p. 010 569 2525
reskontra@veho.fi