Veho Lähihuolto

Tilaa mekaanikko luoksesi!

Pääkaupunkiseudun Mercedes-Benz-henkilöautoasiakkaillamme on mahdollisuus tilata pieniä huolto- ja korjaustoimenpiteitä suoraan haluamaansa sijaintiin, esimerkiksi kotiin tai työpaikalle.

Vehon Lähihuoltoauto on varustettu kattavilla varusteilla, joiden avulla autoosi voidaan tehdä mm. vikakoodien luku, vikadiagnoosi sekä pienten korjausten lisäksi tarvittaessa vaikka määräaikaishuolto. Kuten aina, myös Lähihuoltomme liikkuva mekaanikko on käynyt läpi paitsi kattavan Mercedes-Benz merkkikohtaisen koulutuksen, myös tieturvallisuuskoulutuksen, jotta yhteinen kohtaamisenne paikasta riippumatta sujuu mahdollisimman turvallisesti.

Lähihuolto saapuu luoksesi maksutta. Tehdyt työt, vaihdetut varaosat sekä tarveaineet laskutetaan kulloinkin voimassa olevan yleisen hinnaston mukaisesti. Laskun maksaminen tapahtuu helposti tekstiviestitse lähetettävän maksulinkin kautta joko omassa verkkopankissasi tai Veho Huoltotilillä. Lue lisää maksuvaihtoehdoista

Voit tilata Lähihuolto-palvelun muun muassa seuraavia toimenpiteitä varten*:

  • Vikakoodien luku ja vikadiagnoosi
  • Akun vaihto
  • Ilmastointihuolto
  • Määräaikaishuolto (täyssähköautojen ensimmäinen huolto)
  • Pyyhkijänsulkien vaihto
  • Renkaan paikkaus
  • Tuulilasin korjaus

Vikakoodien luku Mercedes-Benz henkilöautoihin 69 €.

Työt, jotka puolestaan vaativat auton ylösnostamista suoritetaan toimipisteessämme.

Olisiko Lähihuolto sinullekin sopiva palvelu? Tilaa palvelu numerosta 010 569 8080

 

Veho Lähihuolto

Toiminta-aika: ma-pe 8.30-15
Toiminta-alue: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo
Palvelun tarjoaja: Veho Herttoniemi

* Tietyillä toimenpiteillä on säävaraus. Esimerkiksi tuulilasin korjausta ei voida suorittaa alhaisessa lämpötilassa tai sateella.