Mercedes me Charge

Mercedes me Charge -palvelu tarjoaa helppoa lataamista tien päällä

Mercedes me Charge tekee Mercedes-Benzin ladattavan hybridin* ja täyssähköauton julkisesta lataamisesta helppoa. Saat yhdellä sopimuksella ja laskutuksella käyttöösi useiden eri operaattoreiden latausasemat ja löydät ne helposti älypuhelimen sovelluksen tai autosi MBUX-käyttöliittymän avulla.

Sijainnin lisäksi näet missä on sillä hetkellä tilaa, ja mikä on lataamisen hinta valitulla latausasemalla. Tiedot näytetään myös auton navigointijärjestelmässä reitin laskemista varten. Lataaminen aktivoidaan latauspisteellä auton medianäytön, älypuhelinsovelluksen tai RFID-kortin avulla.

Tutustu tarkemmin lataamalla Mercedes me Charge -esite.

* Palvelun saatavuus riippuu auton varusteista.

Wallbox-latauslaitteella lataat turvallisesti ja tehokkaasti kotonasi

Mercedes-Benz Wallbox -latauslaite varmistaa tehokkaan ja turvallisen lataamisen. Sen suurin latausteho on 22 kW ja sillä voi ladata täyssähköautot ja ladattavat hybridit monta kertaa nopeammin kuin tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Laitteessa on Type 2 -standardin mukainen latauspistoke, jonka ansiosta sillä voi ladata Mercedes-Benz- ja smart-autojen lisäksi muidenkin valmistajien sähköajoneuvoja. Laite on mahdollista kytkeä verkkoon, jolloin voit hallinnoida sitä Mercedes me -mobiilisovelluksella. 

Kysy lisää lähimmästä Veho-liikkeestäsi.