Mobilo-liikkuvuusturva. Perille kaikissa tilanteissa.

Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa matkasi jatkumisen 24/7

Mitä ikinä eteesi tuleekaan automatkalla, maksuton Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa perille pääsyn. Mobilo-liikkuvuusturva varmistaa matkasi jatkumisen kaikissa tilanteissa sekä Suomessa, että muualla Euroopassa. Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari – tulemme korjaamaan autosi paikan päälle tai toimitamme sen lähimpään merkkihuoltoliikkeeseen. Tai jos henkilöautostasi loppuu polttoaine tai virta, hinaamme sen lähimmälle huoltoasemalle.

Apua nappia painamalla

Mobilo- ja MobiloVan-liikkuvuusturvat kuuluvat kaikkiin Mercedes-Benz-henkilö- ja pakettiautoihin, kun auto on huollettu valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa huolto-ohjelman mukaisesti. Mobilo-liikkuvuusturva on voimassa henkilöautoissa, jotka on käyttöönotettu 24.10.1998 jälkeen. MobiloVan on voimassa pakettiautoissa, jotka on käyttöönotettu 1.10.2012 jälkeen. Sekä Mobilo- että MobiloVan-liikkuuvuusturva voivat olla voimassa enintään auton 30-ikävuoteen saakka.

Vahingon sattuessa paina autosi Mercedes me -nappia tai soita numeroon 00800 1 777 7777 (henkilöautot) tai 00800 3 777 7777 (pakettiautot).

Painamalla Mercedes me -painiketta tai soittamalla autosi puhelinluettelon kautta, puhelun mukana välittyy automaattisesti tiedot autosi sijainnista ja muista oleellisista tiedoista, kuten valmistenumerosta, mikäli olet aktivoinut nämä palvelut.

Mobilo-liikkuvuusturva sisältää:

  • 24/7 apu kaikkialla Euroopassa.
  • Pienet korjaukset paikan päällä.
  • Hinaus lähimpään Mercedes-Benz-huoltoliikkeeseen.
  • Sijaisauton korjauksen ajaksi (max. 3 arkipäivää).
  • Tai kyydin tarjoaminen taksilla, bussilla, junalla tai jopa lentokoneella.
  • Tai hotellimajoittuminen kaikille matkustajille (max. 3 arkipäivää).
  • Auton palauttaminen kotiisi (50 km:n säteellä).
  • Tai auton palauttaminen kotipaikkakuntasi Mercedes-Benz-huoltokumppanille.
  • Järjestelyapua esimerkiksi oikeudellisissa kysymyksissä tai kieliongelmissa ulkomailla.

Varaa aika Mercedes-Benz-merkkihuoltoon

Varmista Mobilo-liikkuvuusturvan voimassaolo varaamalla saman tien huolto Veholle Mercedes-Benz-merkkihuoltoon.