Tuulilasin vaihto & Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Tuulilasiin tullut kivi tai nasta aiheuttaa yleensä lasin halkeamisen ennemmin tai myöhemmin. Halkeamisen riski voidaan minimoida lasin paikkauksella, mutta ensitoimien täytyy tapahtua nopeasti. Suojaa vauriokohta heti teipillä, jottei siihen kerry likaa ja epäpuhtauksia. Mitä nopeammin tulet korjauttamaan tuulilasin, sitä parempi. Pienikin kiveniskemä tai särö voi vaurioittaa koko tuulilasin. Tyypillisesti halkaisijaltaan yli 5 cm:n kiveniskemää ei voida enää korjata.

Mikäli autossasi on tuulilasivakuutus, kauttamme onnistuu laskutus suoraan vakuutusyhtiöösi. Erillistä vahinkoilmoitusta ei useimpiin vakuutusyhtiöihin tarvitse tehdä.

  • Tuulilasin kiveniskeämän korjaus alk. 69 € (yhden iskemän korjaus)
  • Seuraavien kiveniskeämien korjaukset 45 € / kpl

Tuulilasien korjaukset onnistuvat kaikissa autoliikkeissämme. Iskemän korjaus myös ilman ajanvarausta arkisin klo 9-14.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasi on osa autosi turvallisuusvarusteita. Sen lisäksi, että se osaltaan lisää rakenteellista turvallisuutta, sillä on myös tärkeä rooli autosi mukavuus- ja ajoavustimien toiminnoissa. Suoritamme autosi tuulilasin vaihdon ammattitaidolla valmistajan ohjeiden mukaan, aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla. Varmistamme myös, että autosi mukavuuteen ja turvallisuuteen liittyvät tunnistimet, kuten sadevesitunnistin sekä monitoimikamera, toimivat moitteettomasti lasin vaihdon jälkeen.

Mikäli autossasi on tuulilasivakuutus, kauttamme onnistuu laskutus suoraan vakuutusyhtiöösi. Teethän tarvittaessa kuitenkin vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi.

Tuulilasien vaihdot onnistuvat kaikissa autoliikkeissämme