Veho Vahinkopalvelut – Auton vahinkotarkastus

Ilkivallan tai kolarin aiheuttamien vaurioiden korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa selvitetään Mercedeksesi vaurioiden laajuus sekä määritetään korikorjauksen tarve, uusittavat varaosat sekä maalausta vaativat osat. Samalla arvioimme korjauksen kustannukset ja keston. Vahinkotarkastus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Veholla voit tehdä vahinkotarkastuksen itse sähköisesti tai tuoda autosi liikkeeseemme. Tarkastuksen jälkeen toimitamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Vahinkotarkastus palvelee 24/7 numerossa 08000 247 247.

Auton teknisten ongelmien kanssa auttaa Mobilo ja Mobilo Van -liikkuvuusturva.
Mobilo 24/7 henkilöautoille: 00800-1-777 7777
Mobilo Van 24/7 pakettiautoille: 00800-3-777 7777

Auton vahinkotarkastus sähköisesti tai liikkeessämme 

Vahinkotarkastuksia Mercedes-Benzeihin tarjoavat toimipisteemme ovat Veho Olari, Veho Herttoniemi, Veho Vauriokeskus Vantaa, Veho Tampere ja Veho Turku. Voit tehdä vahinkotarkastuksen sähköisesti lähettämällä meille kuvat autosi vaurioista. Kuvat saatuamme olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.


Vahinkotarkastus voidaan tehdä myös paikan päällä liikkeessämme. Suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, niin vältyt ylimääräiseltä odottelulta. Tarkastuksen kesto on n. 30 min. 

Vauriokorjauksia Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautoihin tarjoavat toimipisteemme ovat Veho Vauriokeskus, Veho Tampere ja Veho Turku.


Teemme korjauskustannuslaskelman autosi vaurioista suoraan joko omaasi tai vahingon aiheuttajan vakuutusyhtiöön, riippuen vahinkotyypistä. Samalla saat autosi korjaukselle aikataulun. Autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Huom. puhdas auto nopeuttaa ja helpottaa syntyneiden vaurioiden tarkastusta.

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle

Vahinkoilmoitus kannattaa tehdä jo ennen kuin saavut vahinkotarkastukseen. Vakuutusyhtiöt suosittelevat sähköistä vahinkoilmoitusta, jonka pääset tekemään klikkaamalla vakuutusyhtiösi nimeä.

POHJOLA VAHINKOAPU 
LÄHITAPIOLA​
IF VAKUUTUS
POHJANTÄHTI​​​ 
FENNIA​ 
POP VAKUUTUS​​ 
TURVA 
LEASEPLAN

Voit myös täyttää alla olevaan vahinkoilmoituslomakkeeseen tiedot autosi vahingosta ja tuoda lomakkeen saapuessasi meille. Autamme vahinkoilmoitukseen liittyvissä asioissa ja toimitamme sen puolestasi vakuutusyhtiöösi.

Valitse korjauspaikka

Voit valita korjauspaikan vakuutusehdoissa olevin rajoituksin. Me Veholla tunnemme Mercedekset paremmin kuin kukaan muu. Vahva kokemus ja asiantuntemus takaavat, että meiltä saat parhaan palvelun.

Vahinkotarkastukset ja -korjaukset Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautoille

Vahinkotarkastus- ja korjaus: 

Veho VauriokeskusVeho Tampere ja Veho Turku


Vahinkotarkastukset ja -korjaukset Mercedes-Benz kuorma- ja pakettiautoille

Veho Vauriokeskus, Veho Jyväskylä, Veho Kokkola, Veho Kouvola, Veho Kuopio, Veho Lahti, Veho Lieto, Veho Oulu, Veho Pirkkala, Veho Pori, Veho Raasepori, Veho Rovaniemi, Veho Salo, Veho Seinäjoki, Veho Vehkala 

Koritakuutarkastusten varaukset suoraan toimipisteen puhelinnumerosta.

Vehon vahinkopalveluiden sisältö

  • Neuvomme ja opastamme vahinkoilmoituksen tekemisessä.
  • Palvelemme sijaisauton hankinnassa.
  • Huolehdimme korjaukseen liittyvistä asioista vakuutusyhtiön kanssa.
  • Hoidamme vahinkotarkastukset.
  • Toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa.
  • Tarkastamme auton toiminnan korjauksen jälkeen mm. turvalaitteiden ja sähkölaitteiden osalta.
  • Korjaamme autosi ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Näin varmistamme myös takuun säilymisen.

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja