Huolenpitosopimuksen lisäpalvelut

Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen avulla huolehdit autoiluun liittyvistä asioistasi selkeällä ja helposti ennakoitavalla kuukausihinnalla.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimukseen on saatavilla useita lisäpalveluita, jotka mukautuvat juuri Sinun tarpeisiisi. Lisäpalveluita voi lisätä tai poistaa sopimuskauden aikana. Tämä onnistuu helpoiten huollon yhteydessä tai oman automyyjäsi kanssa.

Lue lisää ja tutustu henkilöautojen lisäpalveluhinnastoon

Lue lisää ja tutustu pakettiautojen lisäpalveluhinnastoon

Renkaiden säilytys ja kausivaihdot

Palvelu sisältää renkaiden säilytyksen sekä kausivaihdot. Mikäli et tarvitse rengassäilytystä, sopimukseen voidaan liittää vain kausivaihdot. Palvelu on saatavilla henkilö- ja pakettiautoille.

Sijaisauto- ja noutopalvelu

Sijaisautoa tai noutopalvelua voidaan käyttää määräaikaishuollon tai yli tunnin kestävän korjauksen yhteydessä. Sijaisauto voi olla käytössä enintään kaksi vuorokautta. Noutopalvelussa ajoneuvon nouto ja palautus 20 km säteellä valtuutetusta huoltoliikkeestä.

Auto puhtaana edullisella kuukausihinnalla

Pese autosi vaikka joka päivä. Veho Airportin premium-tason Pesukatu yksityis- ja yritysasiakkaille sisältää rajattoman määrän Shinex-pesuja yhden pesukerran hinnalla.

Pesukatu on auki ympäri vuorokauden. Lue lisää Pesukadusta

Vain pakettiautoille saatavat lisäpalvelut

Kaikki Huolenpitosopimuksen lisäpalvelut ovat saatavilla myös pakettiautoille. Lisäksi pakettiautojen Huolenpitosopimuksiin voidaan lisätä katsastuspalvelu, rengassopimus ja perälautanostimen ylläpito. Kysy lisää myyjältäsi.

Lue lisää ja tutustu pakettiautojen lisäpalveluhinnastoon

Huolenpitosopimus takseille

Takseille olemme räätälöineet yksilöllisen Taksihuolenpitosopimuksen.

Tutustu Taksihuolenpitosopimukseen