Huolenpitosopimus uusiin autoihin

Vaihda huolet huolenpitosopimukseen

Huolenpitosopimus on riskitön, vaivaton ja helppo tapa huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimus kattaa maahantuojan ja valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuneiden vikojen korjaukset sopimusehtojen mukaisesti.

Huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon kolmeksi vuodeksi. Huolenpitosopimusta voidaan jatkaa jopa 10 vuoteen tai 200 000 kilometriin asti. Huolenpitosopimus on mahdollista aktivoida myös osaan vaihtoautoistamme.

Huolenpitosopimus mahdollistaa autosi huoltoon tai korjaukseen liittyvien kulujen tarkan ennakoinnin, jotta sinä välttyisit ikäviltä yllätyksiltä.

Sopimukseen voidaan liittää seuraavat lisäpalvelut:

 • Rengaspalvelu
  Sisältää renkaiden kausisäilytyksen sekä kausirenkaanvaihdon
 • Renkaiden kausivaihto
  Sisältää renkaiden kausivaihdon
 • Sijaisauto- ja noutopalvelu
  Sijaisautoa tai noutopalvelua voidaan käyttää määräaikaishuollon tai yli tunnin kestävän korjauksen yhteydessä. Sijaisauto voi olla käytössä enintään kaksi vuorokautta. Noutopalvelussa ajoneuvon nouto- ja palautus 20 km säteellä valtuutetusta huoltoliikkeestä.
 • Katsastus
  Katsastuspalvelu sisältää ajankohtaisen määräaikaiskatsastuksen sekä siihen kuuluvat savutusmitauksen, jarrusovituksen, viennin katsastustoimipaikkaan ja viranomaismaksut. Palvelu sisältää myös alkometrin vuositarkastuksen, mikäli sellainen on asennettu.
 • Veho Airport Pesukatu
  Palvelu sisältää sopimusautolle rajoittamattoman määrän Shinex-pesuja kuukaudessa Veho Airportin pesukadulla koneen ollessa toiminnassa.

Kysy lisää huolenpitosopimuksesta lähimmästä Veho-liikkeestäsi.