Airport Taksicenter

Veho TaksiCenter. Suunniteltu yhteistyössä taksiyrittäjien kanssa.

Veho Mercedes-Benz Airportin TaksiCenter tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Kokeneet myyjämme auttavat uuden tai käytetyn auton valinnassa ja hankinnassa sekä opastavat rahoituskuvioissa.

Huollot ja katsastukset hoituvat nopeasti ammattitaidolla Veho Airportin lisäksi myös Veho Olarissa.

Täydellisellä mittari- ja tilausvälitysjärjestelmällä varustettu Mercedes-Benz-varataksi hoituu alle vaikkapa vauriokorjauksen ajaksi.

Tule kokeilemaan huippunopeaa Pesukatua tai juomaan kahvit taksinkuljettajille varattuun taukotupaan, joka on avoinna 24/7. Taukotupa tarjoaa taksinkuljettajille virkistävän taukohetken työvuoron lomassa. Tilassa on veloituksetta tarjolla kahvia, mahdollisuus katsoa TV:tä sekä imuri, jolla voi imuroida oman auton.

Veho Airportin pihasta löytyy myös sähköautojen latauspisteet, jotka ovat käytettävissä. 22 kW:n latauspisteitä on 8 kpl ja tehokkaampia 150 kW:n pisteitä 2 kpl. 

TaksiCenterin palvelut

  • Uudet ja käytetyt autot
  • Inva-autot, esteettömät ja tila-autot
  • Huolto ja katsastukset
  • Sähköautojen latauspisteet
  • Varataksipalvelu
  • Taukotupa 24 h
  • Pesukatu 24 h
  • Rahoitus ja vakuutukset

Vehon varataksit PK-seudulla

Vehon varataksipalvelu on suunnattu ensisijaisesti Mercedes-Benz-taksiautoilijoille, mutta palvelua voivat käyttää kaikki taksiautoilijat merkistä riippumatta. Tämän vain Vehon tarjoaman palvelun perusperiaatteena on turvata taksin ajon jatkuminen niin nopeasti kuin mahdollista. Teknisen vian, kolarin, pienten hankaluuksien tai ilkivallan sattuessa soita ensin liikkuvuuspalvelun numeroon, joka hälyyttää apua paikalle. Jos huoltoauto ei saa autoa heti ajokuntoon, soita Vehon varataksipalveluun, joka huolehtii siitä, että taksiautoilija pääsee jatkamaan töitään mahdollisimman pian uudella Mercedes-Benzillä taksamittarit asennettuna, vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri.

Avaimet käteen -palvelu sisältää:

» PK-seudun mittarit / laitteet

» Mittareiden ja muiden tarvittavien laitteiden vaihdot ja koodaukset

» Vara-auton toimitus aina paikan päälle ilman ylimääräisiä kustannuksia

Nopea ja joustava palvelu 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

Mercedes-Benz Liikkuvuuspalvelu puh.: 00800 1 777 7777 (henkilöautot), 00800 3 777 7777 (tila-autot)