Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimus

Huolettomia kilometrejä Mercedes-Benz Taksihuolenpitosopimuksella

Taksihuolenpitosopimus on helppo ratkaisu huolettomiin ajokilometreihin. Huolenpitosopimuksen avulla tiedät etukäteen autosi huoltokustannukset ja arvioit paremmin riskit kilometrien karttuessa. Auton ylläpitokustannusten arviointi auttaa myös optimoimaan auton vaihdon ajankohtaa ja kun on aika vaihtaa uudempaan, on huolenpitosopimus pitänyt huolta, että autosi arvo on mahdollisimman korkea. Auton mallin sekä ajokilometrimäärän mukaan määräytyvä kiinteä kuukausihinta minimoi yllätykset ja on helppo mukauttaa valitsemallesi maksuvälille. Sopimuskauden jälkeen saat mahdollisesta maksujen ja kulujen erotuksesta 75 prosentin hyvityksen.

Siellä missä ajat

Koko Suomen kattava Mercedes-Benzin valtuuttama huoltoverkosto huolehtii autostasi asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Autosi huolletaan valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti ja korjauksissa käytetään ainoastaan aitoja Mercedes-Benz varaosia. Valtuutetun huollon kautta saatavillasi on myös autosi viimeisimmät sähköiset päivitykset ja autosi pysyy turvallisena ja luotettavan jokaisella matkalla.
Määräaikaishuoltojen sekä yllättävien korjauskustannusten lisäksi, sopimus kattaa luonnollisesta kulumisesta johtuvat korjaukset, kuten esimerkiksi pyyhkijänsulkien vaihdon, jarrupalat sekä polttimoiden vaihdon myös huoltojen välillä.

Joustavasti ajosi mukaan

Taksihuolenpitosopimus on mahdollista tehdä kerralla jopa neljän vuoden ajaksi ja 420 000 kilometriin asti, riippuen kumpi saavutetaan ensin*. Sopimuksen kuukausihinta pysyy samana koko sopimuskauden, mikäli sopimuksen kilometrimäärää ei muuteta. Kilometrimäärää on mahdollista muuttaa kesken sopimuskauden, jolloin myös sopimuksen kuukausihinta joustaa ajomäärän mukaan.

Huolenpitosopimuksella auton pitäminen turvallisena ja käyttövalmiina on helppoa. Voit luottaa siihen, että huollot sekä korjaukset tehdään Mercedes-Benzin korkeatasoisten vaatimusten mukaisesti ja autosi säilyttää mahdollisimman korkean jälleenmyyntiarvon.

Taksihuolenpitosopimus sisältää: 

 • Kiinteä kuukausihinta
 • Määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti
 • Korjaukset sopimusehtojen mukaisesti
 • Polttimot ja pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä
 • Huollot ja korjaukset sertifioitujen Mercedes-Benz-mekaanikkojen toimesta aidoilla Mercedes-Benz varaosilla
 • Auton jälleenmyyntiarvon säilyminen mahdollisimman korkeana
 • 75% palautus mahdollisesta maksujen ja kulujen erotuksesta

Sopimuksen lisäpalvelut:

 • Katsastuspalvelu 5 € / kk
 • Renkaiden kausivaihto- ja säilytys 25 € / kk
 • Renkaiden kausivaihto 9 € / kk
 • Veho Airportin Pesukadun palvelut Taksihuolenpitosopimus-asiakkaille 79 € / kk, sis. 10 pesukertaa / kk

  Hinnat sis. alv 24%

Kysy lisää huolenpitosopimuksesta taksiisi omalta automyyjältäsi.

 *Taksihuolenpitosopimuksen kokonaiskesto riippuu sopimustyypistä sekä auton mallista- ja varusteista.