Huoltoleasing

Kaikki autokulut yhdellä kuukausimaksulla

Vaihda yllättävät korjauskulut ennakoitavaan kuukausimaksuun. Tiedät aina mitä auto maksaa ja voit helposti budjetoida sen yrityksesi menoihin. Huollon tai mahdollisen korjauksen ajaksi saat aina sijaisauton alle.

Ajat aina uudella autolla

Uusi auto on paitsi huoleton ajaa, se on myös ensivaikutelma yrityksestäsi asiakkaalle. Huoltoleasingissa yrityksessäsi ajetaan aina uudella tai uudenveroisella autolla, mitä myös työntekijäsi arvostavat.

Entä jos bisnes kasvaa?

Huoltoleasing antaa joustavuutta autohankintoihin. Kun bisnes kasvaa, yritys voi helposti kasvattaa automäärää tarvitsematta investoida autoihin arvokasta käyttöpääomaa. Sopimuksen ajomäärää ja kestoa voidaan aina muuttaa, mikäli auton suunniteltu tarve muuttuu.

Ei käsirahaa eikä lainaneuvotteluja

Yrityksen on viisaampi sijoittaa pääomaa tuottavuuden parantamiseen kuin autoihin. Huoltoleasingissa et tarvitse käsirahaa eikä sopimuksen päättyessä odota jäännöserä.

Ympäristö kiittää

Moni yritys vaatii yhteistyökumppaneiltaan sitoutumista ympäristöarvoihin. Uudet autot ovat energiatehokkaita, kuluttavat vähän ja tuottavat vähemmän päästöjä. Huoltoleasing varmistaa että ajokalusto täyttää tiukimmatkin päästönormit.